Fredrika - mot nytt jobb på Piteå Science Park! 17 juni 2024

Fredrika – mot nytt jobb på Piteå Science Park!

Fredrika Johansson kommer efter tio år som Verksamhetschef på Kulturcentrum Ebeneser gå vidare mot nya utmaningar. Vi önskar henne stort lycka till och tackar henne för ett enastående arbete med att utveckla Ebeneser. Fredrika kommer att fortsätta att vidareutveckla det regionala projektet North Creative Nodes som anställd på Piteå Science Park.

Anställning av ny Verksamhetschef är på gång. Ansökan kommer ut på onsdag 18 juni.
/ Styrelseordförande – Mats Pontén

Fredrikas egna ord om tiden på Kulturcentrum Ebeneser:

”Mina år på Kulturcentrum Ebeneser har varit fantastiskt roliga och bjudit på många möjligheter och även en dos utmaningar. Inte minst de år som vi levde under en pandemi med osäkerheten kring möjligheterna att arrangera kultur för en publik. Jag klev in redan 2011 i initiativet ”Återstart Ebeneser” med ideellt engagemang – utan att då ha en tanke på att jag medskapade min framtida anställning. Jag har upplevt stor förtroende från styrelsen att utveckla verksamheten tillsammans med fantastiska kollegor.

Mitt hjärta ligger, och har alltid legat i att utveckla kulturlivet och möjliggöra för fler att ta del av och vara en del av den gemenskap och värden som konst och kultur skapar.

Stort TACK till alla arrangörer, kulturskapare, volontärer, publik, samarbetspartners och konferenskunder som jag träffat under mina år på Kulturcentrum Ebeneser. Vi ses i andra sammanhang kopplat till mitt nya uppdrag!”

Foto: Magnus Stenberg