Biljetter, förköp och entré

Vid evenemang som har entréavgift erbjuder arrangörer i Kulturcentrum Ebeneser förköp via Tickster.com. Din biljett köper den lättast online via länken i respektive evenemang. Du får en digital biljett som du kan ha på din telefon via webbläsare eller app. Du kan även skriva ut den som pdf som du fått på angiven mejladress vid köp. eller skriva ut. Det är också möjligt att köpa din biljett på Kulturens Hus i Luleå under deras öppettider.

Alla aktuella förköp – just nu!

Mer om förköp och entré

Vi rekommenderar er att köpa din biljett i förväg – för att garanteras en plats på de evenemang ni vill besöka. Observera att bordsreservation endast gäller dig som har köpt en biljett vid entrébelagda evenemang då restaurangen är en del av evenemangslokalen.

Din förköpsbiljett förenklar för arrangören vid entrén, och minimerar eventuell kötid vid entrén. Biljett kan även lösas vid dörr i mån av plats. Vi tar emot betalning med kort och eller med via appen Swish. Sedan augusti 2023 är Kulturcentrum Ebeneser ett kontantfritt kulturhus.

Vid evenemang med fri entré är det alltid först till kvarn och tillträde i mån av plats om inte annat anges i evenemangets information.

Se alla kommande evenemang

Kontakt

Besöksadress
Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23, 972 31 Luleå

Postadress
Kulturföreningen Ebeneser
Box 349, 971 10 Luleå

Telefon 0920-40 83 00

E-post post@ebeneser.nu

Finansiärer

Kulturverksamhet

Projekt

Region Norrbotten, Luleå Business Region, Boden Business Park, Piteå kommun – Piteå Science Park

Sociala medier