Vad är Norrbotten Media Week? 14 januari 2016

Vad är Norrbotten Media Week?

Norrbotten Media Week – så mycket mer än ”bara” media! Kulturcentrum Ebeneser är samarbetspartner och scen under Norrbotten Media Week 8-14 februari.

Veckans bjuder på intressanta föreläsningar bl.a med Martin Schibbye, debatter, musik-workshops hos BD Pop i deras studio, lunchbio med Filmpool Nord, spelningar i Kulturcentrum Ebeneser efter 19.00 med IndikitJohan AirijokiKALLE GRACIAS & Griljonären och John Ash Trips. Afterwork mellan 17-21 tisdag, torsdag & lördag. Klubb fredag.

För hela veckans program se Norrbotten Media Weeks hemsida: http://www.norrbottenmediaweek.se
Vill du ta del av hela veckans utbud och alla programpunkter rekommenderar vi att köpa ett festivalpass. Alla föreläsningar på Kulturcentrum Ebeneser under dagtid har fri entré och är öppna för allmänheten i mån av plats. Kvällstid är det afterwork-stämning i Kulturcentrum Ebeneser och BD pop har handplockat artisterna som står på scenen. Under kvällen är det fritt inträde inträde för dem som köpt festivalpass.

Vi vill synliggöra den kreativa kraften som bubblar här i norr på ett nytt sätt, lyfta fram fler röster och skapa spännande möten på en ny plats, säger Ronny Olovsson, Vinter, en av grundarna.

Läs pressmeddelande från Luleå Kommun om Norrbotten Media Week