Arrangörer i Norr - ett regionalt projekt som lyfter arrangören! 17 april 2020

Arrangörer i Norr – ett regionalt projekt som lyfter arrangören!

Läs mer om det Arrangörsfrämjande projekt som vi driver i samverkan med Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop och Skådebanan Norrbotten.

När?

Nya projektperioden löper från hösten 2019 till och med augusti 2021.

Hur?

Inom ramen av projektet ska vi möjliggöra fysiska mötesplatser, likväl som ett digitalt nätverk. Erbjuda inspirerande och “matnyttiga” föreläsningar och webseminarium, fördjupande workshops och andra aktiviteter för att inspirera och stärka kompetens hos arrangörer inom kulturområdet, samt stärka den kulturella infrastrukturen i Norrbotten!

Vi kommer även att genomföra ett fördjupande case, och annat smått och gott (och skoj) som vi presenterar löpande.

För vem?

Med arrangör menar vi dig om arrangerar inom kultur- & nöje i länet. Konserter, spelningar, festivalen, teater- eller dansföreställningar, annan scenkonst, konstutställningar. På små scener i byarna, på dansbanor under sommaren, på en fjälltopp, i en hel stad, på en dansbana, i en konsthall, hemma på gården, i lägenheten, på ett uteställe, en fjällanläggning eller i ett kulturhus med tusen besökare!

Följ oss på Facebook: Arrangörer i Norr

Bli medlem i vår grupp/digitala nätverk på Facebook

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frågor om projektet? Mejla fredrika@ebeneser.nu

Projektpartners: Kulturföreningen Ebeneser (projektägare), Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop och Skådebanan Norrbotten.

Projektet finansieras av: Region Norrbotten, Kulturrådet, Länsstyrelsen Norrbotten och Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Arrangörer i Norr banner