Kapellet

Vi som kallar oss för Kapellet är 7 musikanter från Luleå av det lite äldre gardet som spelar egen musik, skriven av några av medlemmarna i Kapellet.

Repertoaren ligger åt världsmusikhållet, lite visor, en del balkaninspirerad musik, kanske något irländskt, och övervägande eget material.
Kan också bli en och annan dråplig historia från det långa musikantliv som medlemmarna i Kapellet haft.

Medlemmarna heter:
Gösta Gustafsson, spelat mycket klassiskt, drivit ett soulband. Växlar mellan instrumenten, men spelar här mest cello. Spelar förutom i det här sällskapet också i Recycled Blues.
Ulf ”Flu” Jonsson, dragspelare, välkänd fotograf, och musikprofil, i unga år medlem i bandet Norrbottens Järn. Numera är det förutom Kapellet folkmusik som gäller.
Björn Sjöö, också välkänd musikprofil, multimusikant, sång. Har gjort de flesta låtarna Kapellet spelar. Varit med i konstellationer som rockbandet Rekyl, och Norrlåtar.
Björn Erixon, och Maria Erixon, sång och gitarr, skriver också många av våra låtar. Är båda aktiva i bluesföreningen i Luleå, och även i andra sammanhang som banden Swinging Door, och Lauker.
Erik Malm, spelar alla typer av musik bakom trummorna. I det här bandet är det annat som gäller, typ spela på krukor och mindre trummor, helt enkelt slagverk.
Och sist men inte minst, Hasse Sandin, spelar mest fiol i Kapellet, men är också multimusikant. Förutom diverse andra musiksammanhang har Hasse liksom Björn S varit med i Norrlåtar.

För bordsbokning och frågor till restaurangen: https://www.ebeneser.nu/restaurangen/boka/ Vänligen notera att möjligheten till bordsreservation i Restaurangen enbart gäller matgäster. I övrigt är det onumrerade platser/sittplatser i Kulturcentrum Ebeneser.

Ytterligare information

Kulturcentrum Ebeneser öppnar - 13:00

Kulturcentrum Ebeneser stänger - 17:00

Förköp/föranmälan - Ja

Åldersgräns - Nej

Arrangör - Kapellet

Biljettpris - 200 kr

 

Datum och tid

2024-04-27 14:00 till
2024-04-27 16:00
 

Evenemangstyp

 

Evenemangskategori