Kapellet

Kapellet bildades för tre år sedan, sprunget ur en lös sammansättning av musiker som i huvudsak ville spela akustisk musik och i en grupp. Sedan tidigt 70-tal och fram till idag har man mötts och spelat tillsammans i andra konstellationer men aldrig dessa 7 samtidigt i samma band! Kapellets musik är svår att genrebestämma, lyssna ger en betydligt bättre bild av Kapellets musik. men om man tar lite visa, folkmusik, progg och en gnutta blues så hamnar man ganska rätt.

Det är fyra låtskrivare i gruppen och fyra som sjunger och detta ger mycket dynamiska konserter, man spelar egna låtar med svenska texter.

”Vi vill med vår musik berätta historier och hoppas att vår publik lyssnar på våra berättelser för vi har något vi vill säga. Vår ambition är att publiken lämnar våra konserter med ett leende på sina läppar och hoppas att också att en del av våra berättelser leder till eftertanke.”

Kapellet kräver en sittande publik och varvar musik med det talade ordet i form av poesi och skrönor. Ett album håller på att spelas in och det kommer en release på detta album under under våren 2022.

Maria Erixon, sång, gitarr, slagverk
Björn Erixon, sång, gitarr, mandolin
Björn Sjöö, sång, piano, gitarr, trombon
Bruno Öqvist, sång, gitarr
Gösta Gustafsson, cello, bas
Hans Sandin (ständig inhoppare ), fiol, madolin
Ulf B Jonsson, dragspel

Gäst på scen: Mattias Barthelsson

Konserten längd: 2 timmar inkl 15 minuters paus.

För bordsbokning och frågor till restaurangen:  0920-40 83 05 (måndag-fredag 14-16.00) eller kontakt@ebeneserrestaurang.se (dygnet runt).

Vaccinationsbevis krävs inte för detta evenemang. Antal gäster är begränsat till max 100. Vi rekommenderar att du som besöker oss är vaccinerad. Du ska vara frisk och symptomfri vid ditt besök hos oss. Endast förköp!

Ytterligare information

Kulturcentrum Ebeneser öppnar - 13:00

Kulturcentrum Ebeneser stänger - 16:30

Förköp/föranmälan - Ja, enbart förköp. Länk kommer!

Arrangör - Kapellet i samarbete med Studiefrämjandet Norrbotten

Biljettpris - 160:-

 

Datum och tid

2021-12-04 @ 14:00 till
2021-12-04 @ 16:00
 

Evenemangstyp

 

Evenemangskategori