Lokal, scen och utrustning

Här kan du läsa en sammanfattning av vår lokal, scen och utrustning. Kontakta Teknisk samordnare för mer fullständig specifikation och planering inför ditt evenemang. Kontakta Verksamhetschef för övriga frågor och planering inför ditt evenemang i Kulturcentrum Ebeneser.
Lokal

Kulturcentrum Ebeneser är en kyrka byggt 1905. Lokalen har en hög takhöjd och två plan, en salong och läktare. Det finns möjlighet till större fri golvyta på salongsplanet. Det finns en mängd olika möbleringsalternativ: cafédukning, biosittning & dansgolv i salongen. Även läkaren kan till viss del möbleras olika. För tillgänglighet se denna sida. Vår lokal finns också på Riksteaterns sammanställning av spellokaler med fokus på scenkonst scenrum.nu.

Kapacitet

I Lokalen får 300 personer vistas samtidigt, detta inkluderar personal, Kulturcentrum Ebeneser har en kapacitet på upp till 250 gäster beroende på kulturutbud och dukning. Detta fastställs vid varje evenemang i samråd med Verksamhetschef.

Utrustning

Lokalen är utrustad med professionellt ljud och scenljus. Fullständig backline finns sam
t mickar, kablage och stativ. Lokalen har projektor och duk och han styras från front of house eller scen. Front of house kan flyttas till läktare, samt möjlighet till att placera mixplats både på och bredvid scenen.

Utrustning

Lokalen är utrustad med professionellt ljud och scenljus. Fullständig backline finns sam
t mickar, kablage och stativ. Lokalen har projektor och duk och han styras från front of house eller scen. Front of house k
an flyttas till läktare, samt möjlighet till att placera mix-plats både på & bredvid scenen.

Hiss finns.

Loge

En mindre loge finns till vänster om scenen, sett från publiken. Där finns också möjlighet att med tyg dela av lokalen i anslutning till loge/scen för större utrymmen som kan fungera som backstage.

 

Entré/kassa

Föreningen tillhandahåller ett kassasystem för inträde. Enkelt för både besökare och arrangör. Förköp kan erbjudas via Ticketmaster och Kulturens Hus biljettkassa.

Kontakt

Besöksadress
Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23, 972 31 Luleå

Postadress
Kulturföreningen Ebeneser
Box 349, 971 10 Luleå

Telefon 0920-40 83 00

E-post post@ebeneser.nu

Finansiärer

Kulturverksamhet

Projekt

Region Norrbotten, Luleå Business Region, Boden Business Park, Piteå kommun – Piteå Science Park

Sociala medier