Nya restriktioner för kulturevenemang från 12/1 2022 13 januari 2022

Nya restriktioner för kulturevenemang från 12/1 2022

I varje evenemang på hemsidan finns information kring hur restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar påverkar vår verksamhet.

Allmänt:

  • Du som gäst hos oss blir anvisad en sittplats i samband med din ankomst. Du får lämna din plats för att handla i restaurangen och besöka toaletten. Ingen stående publik eller byte av sittplats är tillåten.
  • Varje sällskap får vara max åtta personer, vid större sällskap delas ni upp. Det ska vara minst en meter mellan varje sällskap.
  • Garderoben är inte bemannad och stängd för tillfället, för att undvika köer och trängel. Du som gäst tar med dina ytterkläder in i lokalen.
  • Krävs vaccionationsbevis för att få tillträda till aktuellt evenemang ska du ha detta med dig samt giltig ID-handling. I varje evenemang på hemsidan frångår det tydligt om vaccionationsbevis krävs. Alla evenemang med över 50 personer i publiken kräver vaccinationsbevis av publiken. Med max 50 personer i publiken är detta valfritt för arrangören av evenemanget.
  • Vi och restaurangen stänger senast 23.00.
  • Du som besöker oss ska vara frisk och symptomfri.

Läs mer på Krisinformation: https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset/coronapandemin-detta-galler-just-nu

För dig som arrangör: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-arrangorer-av-evenemang/