Kulturföreningen Ebeneser söker Verksamhetschef 19 juni 2024

Kulturföreningen Ebeneser söker Verksamhetschef

Vill du vara en del i att utveckla konst- och kulturscenen i Luleå och Norrbotten samt att höja vår regions attraktivitet?

Kulturcentrum Ebeneser är ett nav för kulturen i Luleå och Norrbotten och erbjuder en kulturscen och en kreativ mötesplats för medlemsföreningar, företag och andra aktörer.

Kulturföreningen Ebeneser är en paraplyorganisation för ett flertal anslutna kulturföreningar inom alla former av kulturyttringar, där syftet är att skapa och driva verksamhet tillsammans.

Vi söker dig som vill ha en intressant och utvecklande tjänst som Verksamhetschef för Kulturcentrum Ebeneser.

Kvalifikationer
Rollen som Verksamhetschef kräver att du kan arbeta självständigt, planera, genomföra och utveckla verksamheten ihop med anställda, restauratör, styrelsen och medlemsföreningarna. Du är kommunikativ, flexibel och kreativ. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och kan ta ansvar för ekonomi, redovisning och söka anslag. Du har de IT-kunskaper som krävs för att kommunicera på, och hantera sociala medier och vår hemsida.

Du har så klart ett hjärta som klappar för kulturen! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Avtal
Anställningsvillkor regleras i huvudsak via kollektivavtal tecknat mellan Kulturföreningen Ebeneser och arbetsgivarorganisationen Fremia.

Placering
Din placering är Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23. När det är möjligt kan en del arbete ske hemifrån. Visst arbete kommer att ske på kvällar och helger.

Ansökan och kontakt
Din ansökan skickar du senast 2024-08-01 via e-post till kulturföreningens ordförande Mats Pontén: mats.ponten@live.se.

Mats tar också emot eventuella frågor. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV, samt övrig information du vill förmedla. Referenser kan komma att efterfrågas vid senare tillfälle.

Läs mer om Kulturföreningen Ebeneser och Kulturcentrum Ebeneser på hemsidan.