Vi söker en Evenemangskoordinator 

Som Evenemangskoordinator är det du som kvalitetssäkrar våra kulturevenemang vid Kulturcentrum Ebeneser i Luleå. Du hanterar alla de praktiska göromål som erfordras för ett evenemangsgenomförande. Allt från en tidig förfrågan från arrangör till uppföljning och utvärdering med de berörda.

Tjänsten omfattar en halvtid där du i stora delar planerar din tid själv. Viss del av din tid kommer att behöva utföras i anslutning till några av våra evenemang, dvs. viss omfattning arbete kvällstid och helger.

Din tjänst 

Du ingår i ett tight team om fyra medarbetare anställda av Kulturföreningen Ebeneser. Verksamhetschef/projektledare, Teknisk samordnare/tekniker, arrangör- och publikvärd och du som vår nya Evenemangskoordinator. Dina arbetsuppgifter har tidigare ombesörjts av vår verksamhetschef, som nu efter utökad verksamhet med tilldelade projekt behöver delegera stora delar av sina tidigare arbetsuppgifter. 

Du blir direkt underställd vår verksamhetschef och driver dina uppdrag i nära samverkan med chef, restauratör, medlemsföreningar och de cirka 100 arrangörer som årligen genomför cirka 200 kulturevenemang vid Kulturcentrum Ebeneser i Luleå. 

Din tjänst som Evenemangskoordinator omfattar bland annat att upprätta avtal, planera och coacha våra arrangörer. Även att hantera evenemangsekonomi och marknadsföring. De verktyg som erfordras för tjänsten tillhandahålls av Kulturföreningen och omfattar i huvudsak dator, telefon och abonnemang. 

Kvalifikationer 

Vi ser att du som söker tjänsten: 

  • har branschkännedom inom kultur 
  • är flexibel i såväl arbetstider som arbetsuppgifter 
  • tycker om att skapa nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer 
  • har erfarenhet av marknadsföring och publikarbete 
  • har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska 
  • har grundläggande datorkunskaper 

Meriterande: Kunskap inom Adobe, WordPress och Officepaketet samt ett brett nätverk inom vårt verksamhetsområde.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, planeringsförmåga och att du kan strukturera upp ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Avtal 

Anställningsvillkor regleras i huvudsak via kollektivavtal tecknat mellan Kulturföreningen Ebeneser och intresseorganisationen Fremia. 

Halvtidstjänsten kan, om intresse finns, skalas upp i takt med att näringsliv och andra intresserar sig för mötesplatsen Kulturcentrum Ebeneser och de tjänster vi kan erbjuda för seminarier, föreläsningar och större möten. 

Kulturföreningen Ebeneser driver även flera utvecklingsprojekt inom kulturområdet och kulturella och kreativa näringar, och kan agera projektägare. Det finns även möjlighet att skala upp halvtidstjänsten genom att initiera, ansöka och driva projekt inom Kulturföreningens verksamhetsområden. Två viktiga och spännande utvecklingsområden för Kulturcentrum Ebeneser. 

Placering 

Din placering är Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23, mitt i centrala Luleå med omedelbar närhet till kollektivtrafik. 

Kulturcentrum Ebeneser 

Kulturcentrum Ebeneser drivs av den ideella Kulturföreningen Ebeneser och finansieras i huvudsak genom en kombination av verksamhetens egna intäkter, offentliga medel samt projektfinansiering. 

Verksamheten baseras på samverkan mellan ett flertal ideella föreningar med kulturverksamhet verksamma i Norrbotten och kännetecknas av kulturverksamhet för barn, ungdom och vuxna inom områdena musik, dans, teater, litteratur, bild och konst. 

Verksamheten bygger på en konstruktion där Kulturföreningen Ebeneser utgör paraplyorganisation över de anslutna kulturföreningarna. Kulturföreningen Ebeneser leds av föreningens styrelse, vilken utses av föreningens årsmöte. 

Ansökan och kontakt 

Din ansökan – med bifogat personligt brev och CV, eller frågor, skickar du via e-post till fredrika@ebeneser.nu 

Sista ansökningsdag 15/10 2021. Observera att vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontakt

Besöksadress
Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23, 972 31 Luleå

Postadress
Kulturföreningen Ebeneser
Box 349, 971 10 Luleå

Telefon 0920-40 83 00

E-post post@ebeneser.nu

Sociala medier