Lördagsjazz med Swinging Wheel Big Band

25 februari möts Storbandet Swinging Wheel Big Band och sångarna Kicki Enqvist och Peter Fjällström på Ebenesers och Lördagsjazzens scen i Luleå. De kommer att framföra musik från den klassiska storbandsrepertoaren blandat med pärlor från 70- och 80-talet, allt från Count Basie till Evert Taube.

 

SWBB, som är ett storband som gärna spelar i många stilar, genrer och med olika solister, har som målsättning att sprida musikalisk glädje i form av svängig storbandsmusik och själva ha så trevligt som möjligt under tiden. Bandet spelar ca 5-6 konserter per år och ser varje spelning som den absolut viktigaste.

För bordsbokning och frågor till restaurangen: https://www.ebeneser.nu/restaurangen/boka/Vänligen notera att möjligheten till bordsreservation i Restaurangen enbart gäller matgäster. I övrigt är det onumrerade platser/sittplatser i Kulturcentrum Ebeneser.

Ytterligare information

Kulturcentrum Ebeneser öppnar - 13:00

Kulturcentrum Ebeneser stänger - 17:00

Förköp/föranmälan - Nej

Åldersgräns - Ja - 18 år eller i målsmans sällskap

Arrangör - Föreningen Lördagsjazz i Luleå

Biljettpris - Ordinarie 200 kr. Medlemmar 150 kr mot uppvisande av medlemskort. Studenter 150 kr mot uppvisande av studentlegitimation. Gratis under 18 år i målsmans sällskap.

 

Datum och tid

2023-02-25 14:00 till
2023-02-25 16:00
 

Evenemangstyp

 

Evenemangskategori